BEDRIJFSFILM / COMMERCIAL / AFTER MOVIE

Naast videoclips en drone opdrachten heeft Blue Motion Media zich ook gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsfilms. Met een bedrijfsfilm brengen bedrijven hun product of dienst onder de aandacht van hun doelgroep. Een bedrijfsfilm heeft als uiteindelijke doel om meer omzet en winst te genereren.

Een bedrijfsfilm is bijna hetzelfde als een reclamefilm. Toch zijn ze duidelijk verschillend. Bij een reclamefilm staat het merk van het product of dienst centraal. Met als doel om het merk te laten onthouden door de kijker. Met een bedrijfsfilm laat je juist het product of dienst zien. Het gaat meestal in op de voordelen. Over hoe je het gebruikt. Een bedrijfsfilm is dus meer tastbaar.

AFTERMOVIE

Het is tegenwoordig eerder uitzondering dan regel: ieder festival heeft een eigen aftermovie. Een hele dag samengevat in een minuut of vijf a zes! Een aftermovie is een sfeerverslag van alle hoogtepunten van je evenement. Leuk voor de deelnemers om je event opnieuw te beleven! En de mensen die niet aanwezig waren zien wat ze gemist hebben en ze enthousiast te maken de volgende editie wel te komen! 

Afropolitan - African Art Centre in The Netherlands

Our Art Gallery
In our beautiful white office villa a 200 square meters gallery with industrial appearance is situated. With nature and urban surroundings it is suited for various events and ...
gatherings.

Our Artists
We collaborate with inspiring upcoming artists from Africa. Currently we are exposing a group of artists from Kinshasa, Democratic Republic of Congo. We aim to elaborate on the influence of African heritage and culture.

Our Services
Our inspiring gallery and environment can be experienced through our many different services and endless possibilities. We have all facilities and experience to cater your event and we are always happy to think with you to make your event an inspiring and rememorable one!
[+] Show More