Drone Vliegles

De dronecursussen zijn bedoeld voor iedereen die graag zekerder gaat vliegen met zijn of haar drone. In één drone vliegles leer je alles wat nodig is om veilig te vliegen. Zo leer je wat je kunt doen in noodsituaties. Bijvoorbeeld als je de drone even niet meer ziet of als de verbinding met de controller verbroken is. Je leert ook over het vliegen in verschillende weersomstandigheden. Ook leer je hoe je ongelukken en schade kan voorkomen door een goede vluchtvoorbereiding.

Bij deze dronelessen ga je vliegen met een dubbele besturing. De instructeur kan dus altijd ingrijpen als er iets misgaat. Je leert handige oefeningen om je behendigheid te trainen.

Ook bereiden de dronelessen je voor op het halen van je A1/A3 certificaat en de uitbreiding voor A2. Na het volgen van zo’n droneles vlieg je door de opleiding heen en voor je het weet ben jij een professionele dronevlieger. Zo hoef je niet bang te zijn voor ongelukken en boetes. Voor meer informatie over vliegles met een drone neem contact op via telefoon, whatsapp 085-2129128 of per mail rodney@bluemotion.media