videoclips
drone videos
bedrijfsfilms
fotografie

DRONE VIDEOS

DRONE VIDEOS

Blue Motion Media heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het vliegen met drones. Wij zijn volledig gecertificeerd en werken volgens de EU wet- en regelgeving. Wij beschikken over een volwaardige vloot van drones die voor elk soort opdracht kan worden ingezet. Wij denken niet in onmogelijkheden maar in mogelijkheden. Daar waar nodig leveren wij maatwerk.

Heeft u vragen m.b.t. drone werkzaamheden neem dan contact op met rodney@bluemotion.media

De Johan Cruijff Arena

De JC Arena is officieel partner van Blue Motion Media. Wij worden regelmatig ingehuurd om exclusieve drone opdrachten uit te voeren in de Arena.

VLIEGLESSEN

De dronecursussen zijn bedoeld voor iedereen die graag zekerder gaat vliegen met zijn of haar drone. In één drone vliegles leer je alles wat nodig is om veilig te vliegen. Zo leer je wat je kunt doen in noodsituaties. Bijvoorbeeld als je de drone even niet meer ziet of als de verbinding met de controller verbroken is. Je leert ook over het vliegen in verschillende weersomstandigheden. Ook leer je hoe je ongelukken en schade kan voorkomen door een goede vluchtvoorbereiding.

Bij deze dronelessen ga je vliegen met een dubbele besturing. De instructeur kan dus altijd ingrijpen als er iets misgaat. Je leert handige oefeningen om je behendigheid te trainen.

Ook bereiden de dronelessen je voor op het halen van je A1/A3 certificaat en de uitbreiding voor A2. Na het volgen van zo’n droneles vlieg je door de opleiding heen en voor je het weet ben jij een professionele dronevlieger. Zo hoef je niet bang te zijn voor ongelukken en boetes. Voor meer informatie neem dan contact op met rodney@bluemotion.media

Drone shots Sicilië Italië

Blue Motion Media heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het vliegen met drones. Blue Motion Media is volledig gecertificeerd en werkt volgens de EU wet- en ...regelgeving en beschikt over een volwaardige vloot van drones die voor elk soort opdracht kan worden ingezet. Blue Motion Media denkt niet in onmogelijkheden maar in mogelijkheden. Daar waar nodig leveren wij maatwerk.

De Johan Cruijff Arena
De JC Arena is officieel partner van Blue Motion Media. Blue Motion Media wordt regelmatig ingehuurd om exclusieve drone opdrachten uit te voeren in de Arena.

https://bluemotion.media
[+] Show More