VIDEOCLIPS

Blue Motion Media is een videoproductie bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in onder andere het produceren van videoclips. Inmiddels hebben bekende namen zoals Peter Beense, Dave Dekker (Ciske de Rat), Wesley Klein, Dennie Christian, John West & Lange Frans de weg naar ons weten te vinden. Je kunt deze videoclips bekijken in onze portfolio.

Blue Motion Media is een videoproductie bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in o.a. het produceren van videoclips. Wij proberen ons zoveel mogelijk te blijven ontwikkelen op het gebied van videoclips. Van het filmen met de nieuwste camera’s (4k resolutie), steadicam, drones, de scherpste lenzen en tot aan de montage toe. Elke productie blijft maatwerk en is daarom uniek. Wij kunnen het hele traject voor u begeleiden; van script idee tot aanleveren bij de TV.

Wij leveren regelmatig videoclips aan gerenommeerden platenlabels zoals Cornelis Music, Toekomst Music, NGRY MUSIC, Smaragd Music, RoodHitBlauw, D-River Music, Berk Music en Hit-It Music.

Mark Rijs - Verstand op nul (officiële videoclip)

Release 5 Mei 2023
productie Manfred Jongenelis
clip blue motion media (Kaska Producties)

Op de radio hebben we een tijdje weinig nieuwe muziek van hem gehoord, toch was Mark Rijs uit ...
Leiden in het land lekker bezig met zijn optredens, waar zijn oude hits nog steeds heerlijk in het gehoor liggen.

De hoogste tijd om weer met een pakkende, nieuwe single uit te komen. Samen met producer Manfred Jongenelis en zijn vertrouwde label D-River Music kwam Mark op het idee het nummer ‘Verstand Op Nul’ op te nemen, een oud Hazes nummer. Dat lijkt een verstandige keuze want het resultaat mag er beslist zijn en met de videoclip van Blue Motion Media zal deze single gegarandeerd de nodige aandacht op de Nederlandstalige zenders krijgen.

https://open.spotify.com/album/4gFu9rt05OZMSM8fP6mGpp?si=_zqS6tPqQ6qPBTv1UjyXFg
[+] Show More
Load More