VIDEOCLIPS

Welkom bij Blue Motion Media, hét videoproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van adembenemende videoclips. We hebben al samengewerkt met tal van bekende namen, zoals Peter Beense, Dave Dekker (Ciske de Rat), Wesley Klein, Dennie Christian, John West en Lange Frans. Neem gerust een kijkje in onze portfolio en ontdek de magie van onze videoclips.

Bij Blue Motion Media streven we er voortdurend naar om onszelf te blijven ontwikkelen op het gebied van videoclips. We maken gebruik van de nieuwste camera’s met 4K-resolutie, steadicams, drones en de scherpste lenzen, en onze montage is van de hoogste kwaliteit. Elke productie is maatwerk en uniek, omdat we geloven dat elk verhaal een persoonlijke aanpak verdient. Van het allereerste scriptidee tot de uiteindelijke oplevering voor televisie, we begeleiden je graag door het hele proces.

Daarnaast leveren we regelmatig videoclips aan gerenommeerde platenlabels, zoals Cornelis Music, Toekomst Music, NGRY MUSIC, Smaragd Music, RoodHitBlauw, D-River Music, Nationale Artiesten Parade, Berk Music en Hit-It Music. Onze samenwerking met deze labels zorgt ervoor dat we altijd de nieuwste en meest opwindende muziekvideo’s kunnen produceren.

Dus, als je op zoek bent naar videoclips die je zullen betoveren, inspireren en entertainen, dan ben je bij Blue Motion Media aan het juiste adres. Laat ons je meenemen op een visuele reis vol creativiteit, passie en vakmanschap. Ontdek de kracht van onze videoclips en geef je projecten een onvergetelijke boost.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de wereld veroveren met verbluffende videoclips!

Mark Rijs - Niet alleen vandaag (officiële videoclip)

te beluisteren op spotify https://open.spotify.com/artist/3sEimRSf1P0IBzUd3HgDBI?si=c3B6pH5IQcaOTx6iP-QDaw

release 19 september 2023

Tekst en muziek Manfred Jongenelis en Jeffrey Heesen
Label D-river Music
Clip Blue Motion Media

Mark Rijs bracht mei 2023 na een paar jaar afwezigheid ...
te zijn geweest “Verstand op nul” uit! Nog niet koud de single op de markt te hebben gebracht stond de telefoon van Mark alweer roodgloeiend. Door het hele land heen kwamen de optredens in volle gang weer binnen. Mark heeft beloofd dat hij drie single’s per jaar wilde uitbrengen en die belofte lijkt hij waar te gaan maken.

Voor zijn nieuwste single “Niet alleen vandaag” nam hij weer contact met Manfred Jongenelis op. Manfred was bij toeval in de studio bezig met Jeffrey Heesen. Het duo Manfred en Jeffrey namen de uitdaging aan op weer een geheel eigen nummer te maken voor Mark te maken. De single kent vele invloeden… Heerlijke opzwepende accordeon en zomerse invloeden. Wij denken dat als het nog even gaat na zomeren in Nederland, Mark hiermee weer een hitje in handen heeft.

De plug ligt in handen van Nel van Olm en de clip is gemaakt door Blue Motion Media.
[+] Show More
Load More